logo

General Letters Section

S.No.DepartmentTitleUpload DateFile / URL
1 Confidential Department of University Notification : No. 5163, date 16.08.17 for revaluation 16 Aug 2017
2 Confidential Department of University Paper Cancle Notification : 4713, date 02.06.17 (M.Sc. 4th Sem. Paper - II (Optical and satellite Communication) 03 Jun 2017
3 Confidential Department of University Paper Cancle Notification : 4694, date 02.06.17 (M.Ed. 4th Sem. , second paper - B (Education for the differently abled) 03 Jun 2017
4 Confidential Department of University Memorendum of Instruction / Model Answer : B.Sc. Part - 2, Zoology, Paper - 2 -Vertebrate Endocrinology, Reproductive biology, Behaviour, Evolution & Applied ZoologyA-2576 29 May 2017
5 Confidential Department of University Question Paper Correction Letter No. - 2625, date 24.05.17 24 May 2017
6 Confidential Department of University Memorendum of Instruction / Model Answer : B.Sc. Part - 1, Physics - I, A-2513- 20 May 2017
7 Confidential Department of University Flying Scode - 3 order : No. - 4587, date 17.05.17 18 May 2017
8 Confidential Department of University Memorendum of Instruction / Model Answer : B.Com. - 3, Paper - 3 Management Acctt. A-2035- 16 May 2017
9 Confidential Department of University Memorendum of Instruction / Model Answer :B.Sc. Part - 3, Inorganic chemistry, A-2615- 16 May 2017
10 Confidential Department of University Memorendum of Instruction / Model Answer : B.Sc. Part - 2, Mathematics - III, A-2570- 15 May 2017
11 Confidential Department of University Memorendum of Instruction / Model Answer : B.Sc. Part - 2, Mathematics - III, A-2570- 15 May 2017
12 Confidential Department of University Memorendum of Instruction / Model Answer : B.Com. - 2, Business Statistics, A-2022- 15 May 2017
13 Confidential Department of University Memorendum of Instruction / Model Answer : B.Sc. Part - 3, Maths -II, A-2569 15 May 2017
14 Confidential Department of University Memorendum of Instruction / Model Answer : B.Sc. Part - 3, Physical Chemistry, A2617- 12 May 2017
15 Confidential Department of University Memorendum of Instruction / Model Answer : B.Com. Part - 3, Financial Market Operations , A-2038,- 12 May 2017
16 Confidential Department of University M.Phil. Dissertation Notification : No. 4544, date 09.05.17 11 May 2017
17 Confidential Department of University Memorendum of Instruction / Model Answer :B.Com. Part- 1, Business Economics, Paper - 2, A-2008- 11 May 2017
18 Confidential Department of University Memorendum of Instruction / Model Answer :B.Com. Part 1, Business Evironment, A-2007- 11 May 2017
19 Confidential Department of University Memorendum of Instruction / Model Answer :B.Sc. Part- 1, Zoology, Paper - 2, A-2526- 11 May 2017
20 Confidential Department of University Memorendum of Instruction / Model Answer :B.Sc. Part - 2, Botany-II (Structure Dev. & Reproduction in flowering plants) , A-2574 08 May 2017
21 Confidential Department of University Memorendum of Instruction / Model Answer : B.Sc. Part - 1, Physics - II, A-2514 06 May 2017
22 Confidential Department of University Memorendum of Instruction / Model Answer : B.Com. -Par t - 2, Fundamental of Enterp. A-2023 06 May 2017
23 Confidential Department of University Memorendum of Instruction / Model Answer : B.Com. Part - 3 , financial management, A-2037 06 May 2017
24 Confidential Department of University Paper Cancle Notification : No. 4494, date 02.05.17 Shashtri 1st Yr., 4th Paper "Nanbya Vyakarnama" A-2017 03 May 2017
25 Confidential Department of University Memorendum of Instruction / Model Answer : B.Sc. Part - 2, Paper -2, waves acoustics optics , A-2564 03 May 2017
26 Confidential Department of University Memorendum of Instruction / Model Answer : B.Sc. Part - 3, Paper - 1, Plant physiology biochemistry and bio-technology -A-2627 03 May 2017
27 Confidential Department of University Memorendum of Instruction / Model Answer : B.Sc. Part - I, Paper - I , General Diversity of microbes and cryptogams, A-2523 02 May 2017
28 Confidential Department of University Memorendum of Instruction / Model Answer : B.Sc. Part - II, Zoology - I (Anatomy and physiology) A - 2575 02 May 2017
29 Confidential Department of University Memorendum of Instruction / Model Answer : B.Com. Part - II, Company Law , A-2021 29 Apr 2017
30 Confidential Department of University B.Sc. Part - II, Organic Chemistry, A -2566 28 Apr 2017
1 2 3 4 5


(C) Pt. Ravishankar Shukla University, Amanaka, GE Road, Raipur 492010. All rights reserved.

Best view in Mozilla Firefox 21.0 & upgrade versions